Home Tags Shkarkimet te Hipoteka dhe Aluizni

Tag: Shkarkimet te Hipoteka dhe Aluizni

Shkarkimet te Hipoteka dhe Aluizni, Gjonaj tregon shifrat dhe abuzimet

Ditën e dielë ministria e Drejtësisë, Etilda Gjonaj ka dalë në një konferencë për shtyp duke folur në lidhje me abuzimet në Hipoteka dhe...