Home Tags Wislawa Szymborska

Tag: Wislawa Szymborska

Vietnam… nga Wislawa Szymborska

Përktheu Elona Caslli Si të quajnë, Grua? Nuk e di. Kur ke lindur dhe nga je? Nuk e di. Pse e ke hapur këtë strofkë nën tokë? Nuk e di. Sa...

Kontribut statistikor … ...

Përktheu  Elona Caslli   Në njëqind veta ata që dinë më shumë se të tjerët 52   të pasigurt në çdo hap që hedhin e gjithë pjesa tjetër   të gatshëm për të...