Home Tags Zambaku dhe gjarpri

Tag: Zambaku dhe gjarpri

Zambaku dhe gjarpri. Nga Niko Kazanxaqis

Një botë është shembur brenda meje. Kur shpirti im, nganjëherë, është ende i tejdukshëm, përkulem për të parë të fshehtat në thellësitë e tij....