Home KRYESORE Gadafi paralajmëroi Europen për terrorin!

Gadafi paralajmëroi Europen për terrorin!

Ish-diktatori libian Muhamar Gadafi, mesa duket e kishte ditur, ose te pakten marre me mend per shkak edhe te njohjes qe kishte per shoqerine e vendit te tij, por edhe me gjere, atë që do i ndodhte Europës, nga sulmet terroriste. Pak kohë para se të vritej Gadafi u dërgoi një letër vendeve të Europës perëndimore të cilat po sulmonin regjimin e tij në Libi. Në këtë letër ai shkruante se, NATO duke sulmuar Libinë po prish murin e fundit që mban larg terroristët nga Europa perëndimore. Ne fakt, duket se Perëndimi nuk është aq i përgatitur sa duhet ndaj zhvillimeve qe erdhën dhe po vijnë akoma nga ajo qe u quajt “Pranvera Arabe” e cila po shfaqet si “Dimër i Akullt” për këto vende vete, por edhe për Europen.

Thelbi i letrës:

“Tani dëgjoni o ju popull i NATO-s (duke ju referuar Europës perëndimore). Ju jeni duke bombarduar një mur i cili qëndron mes Europës dhe emigracionit masiv afrikan, mur i cili pengon gjithashtu terroristët e Al­ Qaeda­s të vijnë tek ju. Ky mur eshte Libia dhe ju po e shkatërroni atë. Ju jeni idiotë dhe do të digjeni në Ferr për këtë që po bëni, pasi mijëra e mijëra emigrantë do të vijnë në dyert tuaja dhe mes tyre do të ketë edhe terroristë të Al ­Qaeda­s. Kështu do të jetë. Unë nuk gënjej kurrë. Dhe nuk po gënjej as në këtë rast”,- shkruante Gaddafi në vitin 2011, pak muaj para se të vritej nga shërbimet sekrete franceze.

Share: