Home KRYESORE Organizohen te mbrojne qeverine ne Arsim…

Organizohen te mbrojne qeverine ne Arsim…

Sipas shtypit dhjetra studentë të universiteteve të pavarura jopublike dhe kolegët e tyre nga Universiteti i Tiranës kanë krijuar “Forumin për Universitetin Cilësor” në mbështetje të reformës në Arsimin e Lartë.

Ata kërkojnë krijimin e një mjedisi konkurues në fushën e arsimit të lartë si e vetmja mënyrë për të garantuar cilësinë në këtë sektor.

Në mjediset e Muzeut Kombëtar u zhvillua sot takimi mes studentëve të universiteteve të pavarura jopublike, por dhe nga universitetet publike, si pjesë e “Forumit për universitetin cilësor”

Ne fakt organizime te tilla jane te nevojshme per te bindur qeverine qe gabon ndaj nje grupi interesi te caktuar. Keta organizohen per te mbeshtetur politikat qeveritare te aprovuara tashme. Duhet uruar qe te mos organizojne antimitingje me Levizjen per Universitetin…

Share: