Home KRYESORE Na ka mbytur padituria, injoranca dhe seksopolitikakrimi.

Na ka mbytur padituria, injoranca dhe seksopolitikakrimi.

Nga Artan Fuga

Ne dhe kardashiani! Shoqëria shqiptare i ka thënë me kohë lamtumirë kulturës dhe librit, madje edhe arsimimit të vërtetë. Jepen diploma, por jo dije. Tregu gjoja thau gjithçka dhe a ka kthyer tokën tonë në një tokë kulturore djerrë. Feja e braktisur sepse sikurse thoshte i Mënçuri i Nazaretit mos shihni se çfarë kanë në buzë, por se cfarë kanë në zemër. Padyshim pas kësaj qendron lubia gastrionomike dhe nëpunës publikë të dorëzuar dhe që tradhëtojnë sa hap e mbyll sytë me parelliun më të parë interesin publik. Se mos vetëm biblioteka nuk ka!!! Ku janë teatrot, ku është drama shqiptare, ku është filmi shqiptar, kush po kërkon opera dhe balet, këto janë për popujt e kultivuar, jo për ne, muzetë në ditë të hallit, sitat arkeologjike dhe monumentale si parqe plehrash. Ne hamë ushqim politik propagande 24 orë në 24 orë. Faqet kulturoe në media në rastin më të mirë shfaqin vetëm të pasmet e kardashianit… Na ka mbytur padituria, injoranca dhe seksopolitikakrimi.

Share: