Home KRYESORE Nisma Galdini – Guri: Kerkese Gjykates per ndalimin e punimeve te Liqeni

Nisma Galdini – Guri: Kerkese Gjykates per ndalimin e punimeve te Liqeni

Nisma Galdini – Guri: Kerkese Gjykates Administrative per ndalimin e menjehershem te punimeve te Parku i Liqenit

Sot ne Gjykaten Administrative te Tiranes nga Nisma Galdini – Guri u depozitua nje Kerkese Padi dhe Kerkese per Mase Sigurie per Ndalimin e menjehershem te punimeve te paligjshme e betonizuese qe po ben Bashkia e Tiranes tek Parku i Liqenit. Pas kallezimit penal ne Prokurorine e Tiranes, ky eshte hapi i dyte ligjor qe po ndermerret per te ndalur betonizimin e Parkut te Liqenit nga Bashkia e Tiranes, ne kushte te plota paligjshmerie. Avokatet e ceshtjes jane Altin Goxhaj dhe Erald Aga. Pritet qe brenda 10 diteve Gjykata Administrative e Tiranes , te mare vendim per ndalimin ose jo te punimeve betonizuese ne Parkun e Liqenit.

Share: