Home KRYESORE Emrat/ Avokati i Popullit shpall kandidaturat për KLP dhe KLGJ

Emrat/ Avokati i Popullit shpall kandidaturat për KLP dhe KLGJ

Institucioni i Avokatit te Popullit ka publikuar sot emrat e kandidatëve që plotësojnë kushtet për të qenë anëtarë të Këshillit të Lartë Gjyqësor (KLGJ) dhe Këshillit të Lartë të Prokurorisë (KLP).

-Kandidatët që përmbushin kriteret formale nga Avokatia për KLGJ:

Alban Toro
Arben Prifti
Arben Vani
Fatos Lazimi
Genti Sinani
Gëzim Allaraj
Saimir Vishaj
Sokol Lamaj
Fatmira Luli

-Kandidatët që përmbushin kriteret formale nga Avokatia për KLP:

Floreta Gjini
Gëzim Allaraj
Kozma Jano
Nurihan Seiti
Veronika Vangjeli

Share: