Home KRYESORE Salianji: Kamikazi Rama, si Prokuror i Përkohshëm nisi mbrojtjen e Tahirit

Salianji: Kamikazi Rama, si Prokuror i Përkohshëm nisi mbrojtjen e Tahirit

Nga Ervin Salianj

Kamikazi Rama, si Prokuror i Përkohshëm, nisi atë që pritej.
Emëron në Drejtorinë për Marëdhënie Juridiksionale me jashtë, kandidatin tjetër të Ramës që ishte pjese e farsës per zgjedhjen e PPP.

Tani kontaktet për Tahirin me partnerët do i mbajë vetë Rama!

Tani qartësohet plotësisht fillimi i vitit të ri; Prokurori Rama e parcelizon dhe prokurorinë siç ka ndarë shtetin dhe administratën, emeron kukullat e veta.

Tahiri del i pafajshëm dhe pritet si hero ne PS dhe prokuroria është arma e Ramës për të goditur kundërshtarët brenda dhe jashtë partisë!

Share: