Home KRYESORE Nora Malaj per Ramen: Fytyra e bulizmit!

Nora Malaj per Ramen: Fytyra e bulizmit!

Nga Nora Malaj

Kur e mbush kupen , do të bëhesh me bojë! Kjo është më e pakta që të ndodhi sot. Po si u kantandise kështu o derzi e punezi ???

Dhe pikërsht sot , në ditën e të dashuruarve! Po pse nuk kuptove që nuk mundesh me deputetë të vazhdosh t’i fyesh, të përdorësh gjuhë perverse , dhe në fund të mendosh që je ti shteti dhe Zoti!

Asnjëherë në Parlamemti 30 -vjeçar , asnjë kryeministri , nuk i ka ndodhur kjo që të ndodhi ty. Asjëhere nuk kanë folur te zotët e shtëpisë, po ia kanë lënë fjalën mikut , duke e pritur e respektuar si mik. Po ti nuk pyet .

Kam kohë që them që në këtë parlament përdoret gjuha seksite dhe bulliste . Po ti sot ishe një mavri me bojë! As kodi i etikës nuk të bënë me fajde ty , o pseudo njeri. Boll se e turpërove ketë vend! Ti sot ishe një Mavri me Bojë!

Asnjëherê nuk mësove që askush nuk të fal kur ushtron bullizëm me të gjithë. Përfundimisht ti je renimi i ketij vendi! Sot u bëre me bojë , po ti ke kohë që je Mavri me bojëra !

Share: