Home KRYESORE Gazetarja:?Rrefuzoj ta dëgjoj kryeministrin! Te lere mjekët dhe shkencetaret te flasin!

Gazetarja:?Rrefuzoj ta dëgjoj kryeministrin! Te lere mjekët dhe shkencetaret te flasin!

Nga Mirilda Tili

Pse rrefuzoj ta degjoj KM.

Eshte i njejti qe ka deklaruar qe jemi vend me rrezikshmeri te ulet. Me pas deklaroi se ne kemi marre masat sic duhet, por me pas u kujtua qe nuk i kishte marre tamam, dhe u detyrua te fuste te gjithe vendin ne karantine, aq sa ende ka kaos.

Ja ka hequr te drejten e fjales eksperteve te fushes dhe ngeli gjithe diten live.

Pervec kesaj, thote mbyllini ne shtepi dhe ben lidhje nga oborri i shtepise se bashku me kakarisjen e pulave te fshatit,

Pale kur e thote qe “me e keqja nuk ka ardhur ende” a thua se po thote “te keqes i erdhi fundi”.

Por kulmi eshte kur thote qe agejron 16 ore dhe se ben yoga. Mire ben qe i ben, ne rast se i ben vertet, por boll.

Te lere mjekët dhe shkencetaret te flasin!

Share: