Home KRYESORE U arrestua në Itali, SPAK kërkon ekstradimin e Adriatik Llallës

U arrestua në Itali, SPAK kërkon ekstradimin e Adriatik Llallës

Prokuroria e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Koruupsionit (SPAK) ka reaguar me një njoftim zyrtar për arrestimin në Itali të ish-kryeprokurorit Adriatik Llalla. Sipas njoftimit të SPAK, pritet që Llalla të ekstradohet nga Italia për të vijuar me proceduar e dënimit të tij në Shqipëri.

Në dokumentin e SPAK njoftohet Ministria e Drejtësisë për të nisur procedurat e ekstradimit.

Share: