Home Gjeo-Ekonomia Me punen aktuale te opoziten nuk shkon vendi ne zgjedhje te reja

Me punen aktuale te opoziten nuk shkon vendi ne zgjedhje te reja

Nga Muhamet Kelmendi

Tash per tash nuk ka baze ligjire dhe forca politike qe munden vendin te dergojne ne zgjedhje te reja.
Mocioni i AAK-se nuk perkrahet nga shumica e deputeteve ne Kuvend.
Sidomos LDK eshte kunder.
PDK ende ka dilema.
Te dy keto parti e dine gjendjen ne terren.
Mocioni tash eshte i demshem per opoziten.
VV dhe Kurti konsiderohen nga masat ne Kosove se jane ne nje perpjekje per te ruajtur teresine territoriale dhe sovranitetin e shtetit te Kosoves.
Vija e tille e Kurtit e ka shumicen absolute ne Kosove.
Shkuarja tash ne zgjedhje e forcon edhe me shume z.Kurti.
Opozita do te humb.
Mire eshte qe opozita te punon.
Vetem me pune mund te kalojne masat ne rrugen e opozites. E ketu ka shume veshtiresi.
Opozita nuk i ka gjetur ende temat qe mund te demetoj e VV–ne dhe z.Kurti.
Nuk ka sqarime as ne Kuvend dhe as ne terren. Nuk punohet me masa mjaftueshem. Opozita eshte byrokratizuar.
Keshtu nuk shkon vendi ne zgjedhje te reja.

Share: