Home KRYESORE Monika Kryemadhi lëshon gojën: Nuk më rruhet as për burgun as për...

Monika Kryemadhi lëshon gojën: Nuk më rruhet as për burgun as për SPAK-un

Monika Kryemadhi ka lëshuar gojën gjatë fjalës së saj të mbajtur në Komitetin Drejtues Kombëtar, teksa tha se “nuk më rruhet për SPAK e burgun”.

Monika Kryemadhi:

A do ta propozojë Meta Cakën? Se është krahinalizëm!

A do ta propozojë një skraparli tjetër? Musabelliu do jetë anëtarë i komitetit se krahinalizëm është… është unë kam merita më shumë se ca të tjerë, por statuti të përjashton…

Propozimet e mia për pikën 70 do ia paraqes konventës kombëtare. Tashmë që morëm propozimet i kemi dhe më të sakta për t’i paraqitur dhe pse hermetizimi për të shpëtuar nga spiunët e SPAK ishte shumë i madh, më në fund i morëm të dhënat…

Shumë prej jush u thuhet distancohuni nga Monika se do shkojë në burg, u them nuk më rruhet as për burgun as për SPAK.

Sa kam parë kumbulla e fara luledielli të tilla në këto 30 vjet si puna e këtyre do hyjnë e do dalin sa të duash.

Top Channel

Share: