Home 2015 October 8

Daily Archives: 8 October, 2015

Sarkazma e avokat Ngjeles per aktualitetin politik

Sokrati, disa vjet para se të vdiste, duke pirë kupën e helmit, u avit në njërën nga akademitë e filozofëvë të rinj të Athinës...

Nuk kam dilemë, ky parlament na turpëron

Nga Afrim Krasniqi Parlamenti është "tempulli i demokracisë". Kështu shkruhet ne libra, kështu u themi studenteve! Por miq, duke parë seanca si kjo e sotmja...

Për udhëheqësin që nuk e patëm kurrë

Dr. Enriko Ceko Udhëheqës është dikush të cilin e ndjekin njerëzit, apo dikush që i është ngarkuar detyra për të qenë në krye të kombit,...

Shkurt për patriotizmin shqiptar.

Nga Teuta Nunaj Aftmosfera e pragndeshjes Shqipëri-Serbi riktheu në diskursin tonë të përditshëm të qënurit patriot. Shkruesit e opinioneve për këtë temë mendoj se janë...

Roland Shuperka na fton te kemi edhe ministra te huaj…!

Ftese për diskutim! Pa dyshim që roli kryesor i takon trajnerit De Biazi, është ai që lavdërohet në sukses dhe shkarkohet në se ekipi nuk...

Futbolli, pra si një spektakël homoseksual…

Nga Gilman Bakalli Shpesh kam prirjen ta interpretoj simbolikisht futbollin si një ritual luftarak midis dy grupeve mashkullore që kanë si synim të penetrojnë në...

Zef Preci per dy standardet e Tatime-Taksave…

"DY STANDARDET E TATIME-TAKSAVE: DAJAK DHE BURG PER SHITËSIT E RRUGËS SHQIPTARE DHE AUDIT NDERKOMBETAR PER EVAZORET E MËDHENJ OSE SI KOMPROMETOHEN QËLLIMET E...

Ralf Gjoni për Ballistin e dronit te Beogradit

A ka ngel ndonjë tifoz vërdalle? Sa TURP! Gjithë shqiptaria po flet për një idiot qe jo vetëm na prishi ndeshjen ne Beograd por...

Shprehen dufe, do te gulçohet shumcka, por futboll është vështire te ketë!

Nga Nebi Bardhoshi Duket se e gjithe jeta, vete njeriu dhe shoqeria do te matet, por me cfare - me futbollin. Shumekush do te sperdridhet...

NDRYSHIMET E QEVERISË ME SHUMË VONESË

Kohë më parë kam shkruar disa herë rrjesht dhe kam tërhequr vëmëndjen se duhet ndryshuar qeveria. Nuk e kam hallin tek emrat por tek...