Home KRYESORE Dëshmia tronditëse: Saddam Hussein është gjallë dhe po përgatit hakmarrjen!

Dëshmia tronditëse: Saddam Hussein është gjallë dhe po përgatit hakmarrjen!

Saddam Hussein ka vdekur prej 10 vitesh kur u var në mes të Bagdadit, por një gazetar egjiptian pretendon të kundërtën.

Anis Aldeghidy (foto 4) deklaron se që prej 2006 e ka takuar dy herë ish-dikatorin irakian.

Madje ai pretendon se Saddam po përgatit hakmarrjen ndaj atyre që e rrëzuan nga pushteti, raporton dailystar.co,uk.

Sipas dokumentave zyrtare, Saddam Hussein u gjet në një vrimë nën dhe pas muajsh kërkime, dhe u dënua me vdekje për shkak të krimeve që kishte bërë në vitet ’80 ku kishte vrarë më shumë se 148 shiitë./360grade.al

Saddam Hussein alive

 

Saddam Hussein alive

 

Share: