Home KRYESORE Ish-prokurorja Sevdari fitoi gjyqin kundër shkarkimit të saj në Strasburg, KPA e...

Ish-prokurorja Sevdari fitoi gjyqin kundër shkarkimit të saj në Strasburg, KPA e konfirmon në detyrë

KPA ka vendosur sot rishikimin e vetingut për ish-prokuroren Antoneta Sevradi, pasi kjo e fundit dërgoi çështjen e shkarkimit të saj në Strasburg dhe e fitoi.

Pas shqyrtimit KPA vendosi rikthimin në detyrë.

Kjo është shumë e rëndësishme për mua si personalisht dhe profesionalisht. Ndihem shumë e gëzuar që më në fund arrita të marrë drejtësinë që meritoja. Sot është dita e drejtësisë dhe shpresoj të jem në rrugën e saj Faleminderit ndihem e emocionuar dhe nuk kam fjalë të tjerë.

Share: