Home KRYESORE Lajmet nga Ylli Dylgjeri…

Lajmet nga Ylli Dylgjeri…

0

Lajme në temperaturën 0 gradë!

Mashtrohet e i marrin lekët deputetit milioner të PS-së!

Nuk po kapet Eskobari i Ballkanit!

Kryetari i Bashkise Durrësit ndërhyn për lirimin e nje të dënuari me 25 vjet!

Ministri i Shëndetsisë pranon se ka dhënë më shumë lekë për një konçesion!

Lopët e LSI vaksinohen, të PS vetëm mbarshtrohen!

Këngëtarin e rreh gruaja dhe kërko urdhër mbrojtjeje!

Në oborrin e Ministrisë rriten gjelat e shëndetsisë!

Ambasadori i USA Lu ankohet në media se Shqipëria nuk është serioze!

Doni më?

Temperaturat po zbresin nën 0 gradë!

Share: