Home KRYESORE 4 ish Ministrat ti nderojme me nje takim perkujtimor…

4 ish Ministrat ti nderojme me nje takim perkujtimor…

Nga Ylli Dylgjeri

Mendoj se 4 ish Ministrat duhen respekuar pa medyshje per punen e bere gjate ketij mandati qeverises.

Nuk eshte e thene qe vetem te renet apo te vdekurit ti respektojme kur ndrojne jete, duke i vendosur trupat ne ambjente publike.

Njerzit e punes duhen respektuar fillimisht per se gjalli. Ka trendafila te bardhe, por ka dhe rroze e te kuq per te tilla raste. Zoti Rama ne fjalen e Tij dje e shprehu konsideraten per punen e sejcilit minister qe la detyren qeverisese.

Kete konsiderate ruaj edhe une e shume miq te tjere te cilet skemi mundur ti takojme per sa ishin ne detyre.

Ndaj mendoj e sygjeroj, se eshte rasti, qe te 4 ish Ministrat ti nderojme me nje takim perkujtimor, ne nje salle apo holl institucioni shteteror. Tjeter gje eshte dekorimi apo shperblimi me X rroga.

Ky honor duhet te hyje ne jeten tone te rilindur. Publiku do e mireprese kete kontakt njerzor. Jane forma te reja te cilat duhen nxitur per tu afirmuar ne vijim.

Ish Ministrat meritojne me shume…

Share: