Home KRYESORE Fenomeni që vret! Nga Xhoi Jakaj

Fenomeni që vret! Nga Xhoi Jakaj

Fenomeni që vret,

Ajo që te zbeh mengjesin pushimet ditën e mbrëmjen e të lodh syrin është hedhja e mbeturinave dhe inerteve nga firmat qē ndertojnë pallate shumëkatëshe dhe si mos te mjaftonte ky fenomen i kudogjendur, banorët e pallateve te reja mbushin këto ambjente me kartona, qese plastike, hekurishte e gjithcka tjetër qe dalin nga kompletimi i nje banese te re,

Të gjithë jemi interesuar per foto te bukura verore apo mbremjeje por harrojme atë me të rëndësishmen, oksigjenin që po na shterron dita ditës dhe ajri i ndotur ne qytet, mal, dhe bregdet, ngrini të gjithë ju zērin e postoni shpesh foto të inerteve e mbeturinave që po mbysin jetën tonë e mushkerite e një vendi me diell, mal dhe det gati ne katër stinët e vitit.

Share: