Home KRYESORE Rrëfehet nëna e gjyqtares së vrarë

Rrëfehet nëna e gjyqtares së vrarë

Në një intervistë për Oranews, Nafie Hafizi kërkon ndihmën e shtetit për të rritur dy fëmijët e mitur, Melisën dhe Arlindin.

Nafie Hafizi:” Kërkoj ndihmë që këta fëmijë ti rris siç ka dashur ajo. Kam harruar çfarë më ka gjetur mua. Mua më raftë pika! Po nuk bjen pika. Kam harru se du me jetu me i rrit këta fëmijë.”

Të dy janë pensionistë dhe druhen se çfarë do të ndodhë pas disa viteve me fëmijët e Fildesit në kohën kur nuk kanë as shtëpi dhe as të ardhura të tjera përveç pensionit.

Nafie Hafizi: “Më ka lënë detyrë shumë të vështirë, ne jemi dy pleq. Sa të kem jetë do të mundohem me i rrit. Por nuk kam mundësi me i rrit si ka dashur ajo. Kushtet ekonomike i kanë shumë të vështira. Jemi dy pleq me dy pensione. Ne kemi prit me e marrë rrogën Desi, jemi në shtëpi me qira. Që me 1 shtator jemi të gjithë jashtë. Unë me dy fëmijë jam jashtë dhe me plakun”.

Share: