Home KRYESORE Vasili: Kryeministri ngatërron gratë e Dibrës me ato te qeverise se tij

Vasili: Kryeministri ngatërron gratë e Dibrës me ato te qeverise se tij

0

Nga Petrit Vasili

Shkollëpaku ngatërron gratë e mençura të Dibrës me gratë e qeverisë.

Në Dibër papunësia dhe varfëria janë shumë të rënda.

Halle të medha rëndojnë mbi dibranët.

Ate qe kishin mangut nga hallet e shumta ishte humori i shpifur i shkollepakut kryeminister.

Ky ne buxhetin qe ka prure ne Kuvend s’ka asgje per Dibren dhe dibranet.

Po, shume droge dhe kriminele i ka bere peshqesh Dibres dhe dibraneve.

Sa per grate e Dibres dihet boterisht zgjuaresia e tyre dhe ato qeshin shume mbi zë e nën zë me kete te rrjedhur.

Mbase ky shkollepakti i ngaterron grate e mencura te Dibres me grate e tij te qeverise, qe qeshin edhe pa folur ai.

Share:
Reklama juaj