Home KRYESORE Firmosni peticionin e artisteve për anullimin e vendimit për zhvendosjen e Teatrit...

Firmosni peticionin e artisteve për anullimin e vendimit për zhvendosjen e Teatrit Kombëtar

Ne, artistët, pedagogët dhe studentët e teatrit, jemi kundër vendimit tuaj për zhvendosjen e Teatrit Kombëtar tek Skena e Re “Turbina” dhe Projekt-Ligjit “Për disa ndryshime në Ligjin për Artin dhe Kulturën”

Ne kërkojmë:

1. Të anullohet vendimi për zhvendosjen e Teatrit Kombëtar dhe të bëhet transparencë e plotë në lidhje me projektin e Teatrit të ri Kombëtar.

2. Të pezullohet projekt-ligji dhe të hapet dialogu me përfaqësues të komunitetit për një projekt-ligj tjetër.

Për sa më lart, kërkojmë një takim të hapur, në sallën e Teatrit Kombëtar, brenda javës së ardhshme.

Duke shpresuar në mirëkuptimin tuaj…

(Vijojnë firmat dhe ju mund te firmosni cdo njeri ketu)

Share: