Home KRYESORE Manjani: Populli “shqyen” veshët me mesazhet e deputetëve për tendera dhe “zog”

Manjani: Populli “shqyen” veshët me mesazhet e deputetëve për tendera dhe “zog”

Nga Ylli Manjani

Hej drejq o pune!

Deputetët djathtas shkëmbejnë mesazhe të tipit: “të henksha zogun…”- muhabet opozite!

Deputetët majtas shkëmbejnë mesazhe të tipit: “po tenderi im kur behet”?- muhabet qeverie!

Njerëzit që i zgjodhën deputetët shqyejnë sytë nga ç’shohin aty e ç’u dëgjojnë veshët- muhabet populli!

Po që e do vertetë një reformë ky parlament!

Po kush do ta marrë nismën?!

Ja, këtu kemi mbetur të gjithë si guakë!

Ndaj dhe kemi këtë qeveri…

Share: