Home KRYESORE Voltana Ademi: MIRËNJOHJE STUDENTËVE!

Voltana Ademi: MIRËNJOHJE STUDENTËVE!

Studentët fitojnë gjithmonë! Askush nuk mund t’i cënojë të drejtat e tyre! Nga dhjetori në dhjetor, nga 1990 në 2018, i paraprijnë zhvillimeve demokratike në Shqipëri!

Fitorja e sotme e studentëve, është fitore e të gjithë shqiptarëve dhe tregues se e sotmja e sidomos e nesërmja e vendit tonë, është në duart të sigurta dhe më e mirë!

Ka akoma shpresë! Ajo nis nga studentët e Shkodrës, Tiranës dhe gjithë Shqipërisë! Mirënjohje!

Share: