Home Tags 14 gushti

Tag: 14 gushti

video

Nikollaq Neranxi: Himariotet e 2016-es duhet te luftojne me piratet e...

Thirrja e fundit - Himariotet e pare luftuan me piratet e detit, himariotet e 2016-es duhet te luftojne me piratet e pushtetit! Ai qe e...

Himariotet me 14 gusht te bashkuar per te mbrojtur interesat e...

Ndersa qeveria Rama dhe autoritet lokale te Himares tashme i kane dhene udhe nje koncesioni tjeter te diskutueshem ne Himare dhe Palase, duket se...