Home Tags Diana Skrapari

Tag: Diana Skrapari

Kthim në Betlehem Nga Dr. Diana Skrapari

Marrë nga libri im "Quo vadis monde? Bribes de vie...Morceaux d'espoir...) botuar nga Shtëpia Botuese Franceze Edilivre Versioni francez Duhet të vdesim për tu ringjallur. Duhet...

DHURATA E ZOTIT! Nga Dr.Diana Skrapari

Zoti i fali një nëne dikur dhuratën më të bukur. Ti do të lindësh të birin e Perëndisë.Do të kesh nëntë muaj brenda teje,...

Ambasadori Cutillo për Radio Radicale: “Nuk u mbyllim portat askujt!...

Përktheu Dr. Diana Skrapari, Versioni Italisht ketu Artur Nura: Përshëndetjet më të përzemërta dëgjues të Radio Radicale të cilëve për rubrikën Albania Italofona ju propozojë...

E ardhmja në sytë e një të sapolinduri! Nga Dr. Diana...

Luis është ai fëmijë që ulet gjithmonë në bankën e fundit të klasës së tij dhe ul kokën kur shokët e klasës tallen me...

One Planet Summit: Një përmbledhje e shkurtër ...

"Nuk duhet ta mashtrojmë veten," tha Presidenti Emmanuel Macron, president dhe shefi ekzekutiv francez, në "One Planet Summit" këtë javë. Samiti i së martës, bashkë-organizuar...

Ylli që nuk do të vdes kurrë! Nga Dr. Diana Skrapari

Urrejtja dhe verbëria u mblodhën dhe shkatërruan njerëz që nuk e mësuan arsyen e kësaj mizorie. Një popull është stigmatizuar dhe ju vu një...

Kërkoni shenjtërinë e jetës! Nga Dr. Diana Skrapari

Paris, Bruksel, Ankara, Grand Bassam, Uagadugu, Alepo ... bombardime, vdekje, dëmtime! Pse derdhet gjak i pafajshëm? Përse shkaktohet dhimbje dhe vuajtje nga humbja e njerëzve...

Qytetërimet lindin dhe vdesin në të njëjtat vende Nga Dr. Diana...

Qytetërimet janë si ciklet e jetës. Ata  lindin, lulëzojnë dhe zbehen, duke u bërë pluhur dhe kujtime të së kaluarës. Ciklet e jetës janë...

SHBA bllokon zgjidhjen e OKB-së për Jeruzalemin

Përgatiti Dr. Diana Skrapari Shtetet e Bashkuara vunë veton ndaj një rezolute të OKB-së që dënonte njohjen nga presidenti amerikan i Jerusalemit, si kryeqyteti i...

Diktaturat dhe nostalgjikët e tyre! Nga Diana Skrapari

Në shekullin e XX, Evropa ka qenë teatri i dy luftrave botërore  dhe  kontinenti    u  nda  ne  dy  blloqe  gjatë Luftës së Ftohtë Lindje-Perëndim....