Home Tags Dimitris Avramopoulos

Tag: Dimitris Avramopoulos

Lotta a narcotraffico, commissario Avramopoulos firma memorandum d’intesa con Tirana

Il Commissario europeo per le migrazioni, gli affari interni e la cittadinanza, il greco Dimitris Avramopoulos ha siglato a Tirana con il ministro albanese...

Lëvizja pa viza/ Avramopoulos mesazh Shqipërisë, flet për disa përgjegjësi

Komisioner për Migracionin, Çështjet e Brendshme dhe Shtetësinë, Dimitris Avramopoulos teksa ka folur sot per regjimin pa viza per vendet e Ballkanit Perendimor, eshte...