Home Tags Politikanët i kanë dhënë vetes

Tag: politikanët i kanë dhënë vetes

Politikanët i kanë dhënë vetes, një leje dhe një lakmi “hyjnore”…...

Frika dhe interesi, janë dy forca që i bashkojnë njerëzit. Qytetarët e Shqipërisë, janë vetë ata që vendosin se, cili është interesi i tyre....