Home Tags Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj’t

Tag: Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj’t

Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj

Vjollca Dibra Universiteti i Prishtinës dhe Prizrenit AI, TJETRI NË LETËRSI (Vështrim mbi romanin “NILkon” të Fate Velaj’t, botuar nga Onufri, Tiranë 2017) E para gjë që më ra...