Home Tags Xhafaj

Tag: Xhafaj

Xhafaj: Vëllai im do të vuajë burgun për një Agron tjetër...

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ka dal sot një konferencë urgjente për mediat, ku flet për akuzat që i janë bërë ditët e fundit...

Xhafaj: Kush do të rikthehet në polici duhet të kalojë vettingun

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj i ka dhënë mundësinë të gjithë të larguarve nga radhët e policisë që të rikthehen përsëri, por më një...

Xhafaj: Grupe brenda dhe jashtë vendit tentojnë të destabilizojnë Shqipërinë

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj, ka deklaruar në emisionin ‘Repolitix’ në Report Tv se grupe brenda dhe jashtë vendit po tentojnë të destabilizojnë vendin. Ai...