Home QASJE PAN SHQIPTARE Lëvizja VETËVENDOSJE kunder demarkacionit me Malin e Zi!

Lëvizja VETËVENDOSJE kunder demarkacionit me Malin e Zi!

Për vetëm 15 ditë, u blodhën mbi 150 mijë nënshkrime. Falë interesimit të madh qytetar dhe punës së palodhshme të aktivisteve dhe aktivistëve, “Zajednica” dhe demarkacioni me Malin e Zi do të parandalohen. Nuk ka fuqi që mund ta zmbrapsë vullnetin e qytetarëve. Ndërsa nuk ka qeveri që nuk zmbrapset nga ky vullnet. Ne ju bëjmë thirrje qytetarëve të Republikës që edhe ditëve në vijim t’i përgjigjen masivisht nënshkrimit të peticionit sepse vetëm angazhimi qytetar mund ta shpëtojë vendin.

 

Share: