Home I pakategorizuar Urimet e Redaksisë se Revistës “Përqasje” per 2016!

Urimet e Redaksisë se Revistës “Përqasje” per 2016!

Redaksia e Revistës “Përqasje” i uron mbare shqiptareve këtej dhe andej kufirit mbarësi, me shume politike te arsyeshme dhe me pak emocion me gjasme patriotik per vitin 2016. Arsyeja është politika me e mire per mbare Kombin Shqiptar dhe ARSYEJA u befte pjese e te gjitha organizimeve politike ne Shqipëri, Kosove, Maqedoni dhe me gjere ku ka shqiptare. Vetem kështu do mund te kemi një vit me te mbare se ky qe lame pas, pra 2015.

Gëzuar dhe mbarësi per çdo njërin prej jush dhe te gjithë ju se bashku!

Share: