Home KRYESORE Suzana Topi : Hyra në politikë për të dhënë më të...

Suzana Topi : Hyra në politikë për të dhënë më të mirën për qytetin tim

Nga Era Cela

Ajo perfaqëson LSi pasi lsi sipas saj është e vetmja forcë që ka në dorë ndryshimin e vendit.

Kush është Suzana Topi për të gjithë ata që se njohin?

Unë jam një vajzë nga Prrenjasi , e martuar me dy fëmijë , e diplomuar për Marketing dhe Menaxhim Financiar , ku prej 32 vjetësh punoj financiere në sistemin bankar .

Përse vendose të përfaqësoni në zgjedhjet e 25 qeshorit Lëvizjen Socialiste për Integrim ?

Vendosa të kandidoj për deputete , në LSI sepse është rruga për drejtimin e duhur duke filluar nga vetja , te fëmijët , dhe për vendin tonë .LSI është rruga për një të ardhme të sigurtë , LSI është një shanc për të gjithë që do të thotë një derë e hapur , lsi është burimi i shpresës dhe i besimit i mirëqënies dhe i stabilitetit për të gjithë shiptarët . Cdo votë e qyetarve të Prrenjasit do të thotë për mua si Zana dhe për LSI më shumë punë, përgjegjshmëri , shërbime dhe mbështetje për të gjithë qyetarët shqiptarë .

Vota për Lsi është si shprese e cdo shiptari që kërkon një shanc në dorën e tij për të ndryshuar veten familjen dhe vendin tonë .

Përse vendose ti hyshë Politikës ?

Vendosa për të qënë pjesë e politikës sepse doja të jepja dicka më të mirën nga vetja ime , për të dhënë një kontributë për qyetin tim Prrenjasin ku për hirë së vërtetës ka mbetur në harresë nga politikanët shqiptarë .

Prrenjasi ky qytet i vogël dikur gumzhinte nga puna kurse sot pjesa më e madhe e sidomos rinija janë pa punë, duke bërë që të përballen me vërshtërsi ekonomike nga premtimet boshe që bëjnë politikanët në cdo fushatë elektorale.

Si të erdhi ftesë për të kandiduar ?

Për të qënë e sinqertë mua më erdhi e papritur pasi vi nga shoqeria civile e pa angazhuar kurrë më parë në politikë .Ishte një ditë në drekë kur mua më telefonuan dhe më thanë se isha e përzgjedhur për të kandiduar për deputet nga lsi .

U ndjeva shumë e nderuar që isha unë e për zgjedhura për të kandiduar dhe pranova me kënaqësi pasi LSi është e vetmja forcë politike që mbështetë gratë dhe rininë. LsI mbështet kauzën e të gjithë target grupeve në nevojë, LSI promovon vajza dhe djem të talentuar lSI është një shanc për të gjithë .

Cili është modeli juaj i gruas në politikë ?

Monika Kryemadhi është një grua e hekurt , është një grua që qanë hallet e popullit , gjithashtu është suporti kryesor i familjes së madhe të LSI.

Një mesazh për 25 qeshorin për të gjithë votuesi Shqiptarë ?

I bëj thirrje të gjithve kryesishtë bashkisë Prrenjas por dhe votuesve Shiptarë që me 25 qeshorë të votoj LSI të votojnë numrin një që ti japin shancin që LSI të jetë forcë e parë . LSI si një forcë e vetme që ka në duar ndryshimi në shqipëri , si një shanc për të gjithë, për punësime më shumë,për një rrogë të mirë paguar, për më shumë shërbimë , për më shumë stabilitet , për më shumë , mbështetje biznesit si motorë të punësimit , si dhe për taksa më të ulta ,sepse vetëm LSI nuk bën retorika boshe por ka plane konkrete zhvillimi .

LSI motivon dhe vleron të rinjtë duke i bërë pjsesë e politikbërjes që u jep një shanc të barabartë gravet dhe vajzave , për një edukim më cilësorë për mbështejten që u jep gravet në sipërmarrje, në lsi ka një shanc për të gjithë ndaj të bashkohemi të gjithë bashkë në rrugën tonë të fitores duke votuar numrin një për ti dhën një dimension të ri vendit tonë.

Share: