Home Gjeo-Ekonomia Papa Françesku: Paqja është e mundur, le të mos i dorëzohemi luftës

Papa Françesku: Paqja është e mundur, le të mos i dorëzohemi luftës

Papa Françesku tha të dielën se paqja është ende e mundur dhe ne nuk duhet të dorëzohemi nga lufta në Gaza dhe Ukrainë.

“Ne vazhdojmë të lutemi për Ukrainën e torturuar dhe për popullin e Palestinës dhe Izraelit. Paqja është e mundur, kërkon vullnet të mirë,” tha Françesku në bekimin e tij të përjavshëm Angelus.

“Paqja është e mundur, le të mos i dorëzohemi luftës. Dhe të mos harrojmë se lufta gjithmonë, gjithmonë, është një disfatë. Vetëm prodhuesit e armëve fitojnë”.

Share: