Home KRYESORE Sarkazma e Robert Goro për bashkimin e njerëzve dhe politikes…

Sarkazma e Robert Goro për bashkimin e njerëzve dhe politikes…

Edi Rama dhe Bujar Nishani thane se kualifikimi i Kombëtares i bashkoi te gjithë shqiptaret anembanë. Po perse ata te dy, kryeministri dhe presidenti i Republikës se Shqipërise nuk ishin bashke ne nderimet (e merituara) qe i bene Ekipit Kombëtar?

P.S. Gjithsesi, ceremonia tek Presidenti ishte me e mire, pse ishte shume me e shkurtër….

Share: