Home 2016 April 14

Daily Archives: 14 April, 2016

Pikepyetjet e mia mbi të mësuarit të fesë në shkollë

Nga Jeta Tocila Shkurti Sipas meje ka nevojë për qartësime kjo teza e të mësuarit të fesë në shkollë. Ne ende nuk kemi informacionin e...

Fatos Lubonja per planin e Sheshit Skenderbej

Fatos Lubonja te Panorama shkruan per planin te Sheshi Skënderbej. Lubonja nendon se pamja estetike e Sheshit vetëm sa ka degraduar me kalimin e kohës....

Sali Berisha quan Edi Ramen ne Shtepine e Bardhe, “Hija e Bashes”

Nga Sali Berisha Cfare donte hija e Lulzim Bashes ne oborrin Shtepse se Bardhe?! Te dashur miq, pas takimit shume te rendesishem ne Shtepine e Bardhe...

Interviste e Rames direkt pas takimit ne Shtepine e bardhe

Kryeministri Edi Rama: E para që duhet thënë është se është një moment shumë i rëndësishëm në marrëdhëniet tona. Është një kulmim që nuk ndodh...

Mos ndoshta lipset edukim shkencor?

Nga Ani Bajrami Debatet mbi mësimin e fesë në shkolla janë shtuar dhe tashmë secili nga ne është rreshtuar në kahe të ndryshme konceptuale për...

Kërkesë Padia në Gjykatën Administrative të Apelit per Parkun

Sot në Gjykatën Administrative të Apelit Tiranë u dorëzuar Kërkesë–Padia me objekt, pavlefshëmrinë e vendimit të KKT dhe lejes së ndërtimit për ndërtimin te...

Galdini takim pune me Ambasadorin e Izraelit Boaz Rodnik per zhvillimet me te fundit...

Ne nje takim pune te zhvilluar mes Kryetarit te LDE - Partia per Liri, Demokraci dhe Etike Arian Galdini dhe Ambasadorit te Izraelit ne...

Në Kukës bie e njejta lodër.

Nga Azem Parllaku Nga shtatori i vitit 1998 deri në qershor të vitit 1999, Kukësi ishte njëri prej qyteteve, që artikulua kënaqshëm, ndërkohë dhe u...

Cili nga Trumpet eshte me i mire?

Nga Klodian Tomorri I pari ai origjinali e ka pasurine 4 miliarde dollare. E ka te gjithen fale punes se vete, merites dhe bizneseve qe...

Rama në Washington: Në çdo sfidë jemi në krah të SHBA-së

Kryeministri Edi Rama dhe Gjeneral Bradley A. Becker, Komandant i Përgjithshëm i Ushtrisë Amerikane së Distriktit Ushtarak të Washingtonit kanë marrë pjesë në një...