Home KRYESORE Video e Macron 15 vjeç, pamjet e dashurisë me profesoreshën Brigitte

Video e Macron 15 vjeç, pamjet e dashurisë me profesoreshën Brigitte

Emmanuel Macron dhe bashkëshortja Brigitte Trogneus, janë njohur në liceun La Providence të Amiens, duke qenë pjesë edhe e një laboratori teatror.

Ky filmim i shkëputur nga France 3, tregon një skenë finale të pjesës, “Jacques et son maitre” të Milan Kundera, në 17 maj 1993, ku Macron luante rolin e gogolit dhe bashkëshortja e tij e ardhshme ishte aty, kordinatore.

Media

Share: