Home KRYESORE Video lajm: Argumentet e avokatit te “Shoqates per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave,...

Video lajm: Argumentet e avokatit te “Shoqates per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave, te Himares”

0

Avokati i “Shoqates per Mbrojtjen e Shtepive, Pronave, Historise dhe Kultures se Himares” me Kryetar Nikollaq Neranxin dhe anetare, banore te zones se prekur nga plani i grabitjes se pronave, sqaron ecurine e gjyqit kunder Bashkise Himare. Ja pse ne banoret kemi te drejte dhe do ta fitojme kete kauze. Argumentat e jep avokati me poshte:

Share:
Reklama juaj