Home KRYESORE Berisha uron shërimin e Arben Ahmetajt, por ka një version tjetër për...

Berisha uron shërimin e Arben Ahmetajt, por ka një version tjetër për aksidentin

0

Statusi në Facebook-un e ish kryeministrit Sali Berisha për aksidentin e Arben Ahmetajt në Maqedoni ishte çështje kohe. Megjithëse ka një version tjetër nga ai që doli në media, Berisha kujdeset të urojë shërim të shpejtë të ish ministrit të Financave dhe të gjithë të palgosurve të tjerë.

Sipas informacionit që Berisha shpëndan nga profili i tij në Facebook, shkak i aksidentit ishte “parakalimi i gabuar nga ana e makines se Arben Ahmetaj dhe jo lageshitira si ç’po shkruajne mediat ne Tirane bazuar ne njoftime te policise se dyti nga kontrollet del se makina e Arben Ahmetaj ishte e pasiguruar, nuk ka siguracjon te thjeshte per brenda Shqiperise (tpl) dhe nuk ka as siguracjon (karton jeshil) i cili perdoret per jashte Shqiperise”

Share:
Reklama juaj