Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera Çështja Tahiri/ E vërteta e madhe thuhet nga një shitës bananesh!

Çështja Tahiri/ E vërteta e madhe thuhet nga një shitës bananesh!

0

Një shitës ambulant në kryeqytet, ditën e sotme, ka zgjedhur një mënyrë krejt të veçantë të protestës qytetare. Ai shet çdo ditë banane në një cep të Tiranës dhe siguron me vështirësi paratë e mbijetesës nga shitja e këtyre produkteve, nën frikën e aksioneve të vazhdueshme të policisë bashkiake.

Mirëpo, Rustemi, është gjobitur shtatë herë, ndërsa arka me banane i është sekuestruar tre herë të tjera. Por në pikun e debatit për heqjen e imunitetit për ish-ministrin e Brendshëm, Saimir Tahiri dhe njëkohësisht deputet i PS, ai ka protestuar në një formë krejt origjinale.

Kur ligjin e shkelim ne, quhet Krim!

Kur e shkel qeveria, quhet Politikë!

Share:
Reklama juaj