Home Ja Pse Shqipëria nuk behet si Zvicera “Shumë shpejt do kërkohet arrestimi i një deputeti tjetër”

“Shumë shpejt do kërkohet arrestimi i një deputeti tjetër”

Prokuroria po heton një tjetër deputet, dhe pritet që t’i komunikohet masa e arrestit. Kështu u shpreh gazetari investigativ Artan Hoxha në emisionin “Të paekspozuarit”, teksa theksoi se ky deputet është kapur rastësisht, kur po përgjohej një grup kriminal. Hoxha aludon se prokuroria mund të jetë duke e ruajtur këtë ngjarje për më vonë…

Share: