Home 2018 April 29

Daily Archives: 29 April, 2018

44 mësime për Jetën…. nga H. JACKSON BROWN JR.

Përktheu: Elona Caslli 1. Dashuro me gjithë shpirt dhe me pasion. Mund të vuash, por kjo është e vetmja mënyrë për ta jetuar me të...

Ja si e pershkruan Ajtanga Lubonja takimin me Nikollaq Neranxin dhe respekti qe ju...

Nga Ajtanga Lubonja Ju sugjerojme te lexoni edhe artikullin e pare te Zonjes Lubonja ketu Sot nuk eshte me i panjohur per mua Z.NIKOLLAQ NERANXI... E takova,...