Home KRYESORE Ai mori ca filxhanë me dashuri… nga Muhammad Ali

Ai mori ca filxhanë me dashuri… nga Muhammad Ali

Përktheu: Elona Caslli

Ai mori ca filxhanë me dashuri
Ai mori një lugë gjelle me durim.
Ai mori një lugë çaji me bujari.
Ai mori një krikëll birre me dhembshuri.
Ai mori një çerek buzëqeshje.
Ai mori një grimcë përkujdesje.
Dhe i përzieu me vullnetin e mirë dhe lumturinë.
Shtoi brenda edhe shumë forcë.
I përzieu mirë e mirë.
E shpërndante për sa kohë jetonte
tek kushdo që takonte dhe e meritonte.

Share: