Home KRYESORE Gazetari denoncon korrupsion te mundshem

Gazetari denoncon korrupsion te mundshem

Nga Armir Shkurti

Sot mbaroi shtatori por jo kalldrëmi i Gjirokastrës. Ja tabela ku shkruhet se paratë i ka dhënë Banka Boterore. Mbi tabelë kanë vënë një foto por s’kanë mbuluar dot: “përfundimi shtator 2019”


Gjithë verës u capëluan turistët nëpër gurë e gropa.


“Nuk mbyllet kalldrëmi pa mbaruar Gjykata”- pëshpërisin gjirokastritët. Fakti është se shtatori sot u mbyll.

Nesër 1 tetor dhe vetëm rruga që të çon në gjykatë është e pabërë dhe për rrjedhim që nga sheshi i Çerçizit vazhdpn konsiderohet kantier.

Share: