KRYESORET

Mos-arrestimi i Tahirit/ Basha tregon kur do të nxjerrë fakte të...

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka paralajmëruar një tjetër dalje për mediat mbrëmjen e sotme për të nxjerrë sipas tij “fakte të tjera se...

QASJE POLITIKE

Mos-arrestimi i Tahirit/ Basha tregon kur do të nxjerrë fakte të...

Kryetari i PD-së Lulzim Basha ka paralajmëruar një tjetër dalje për mediat mbrëmjen e sotme për të nxjerrë sipas tij “fakte të tjera se...

QASJE NDAJ PALIGJSHMERISE

Ja arsyet e votës “kundër” te PS per arrestimin e Tahirit

Anëtarët e Partisë Socialiste në Këshillin e Imunitetit, Mandateve dhe Rregullores bënë publik qëndrimin e tyre në përfundim të mbledhjes ku votuan kundër arrestimit...

SPROVA LETRARE

Në parathënien e Njeriut të Ri Shqiptar

Nga Elona Caslli Shpesh herë kam menduar për vlerën e një parathënieje. Cila është në të vërtetë vlera e asaj lënde të shkruar me të...

POEZI

BESËPRERËT

Më fal, Teuta!

A TE KAM THENE…

LAJMET E FUNDIT

ME TE RENDESISHMET

QASJE POLITIKE

QASJE SATIRE

HISTORIA IME