Home Tags Ardian civici

Tag: ardian civici

Financiarizimi i Ekonomisë – sfidat dhe risqet e “kohës financiare”

Nga Prof. dr. Adrian Civici Si ta kuptojmë “financiarizimin e ekonomisë”? Në një kuptim të gjerë, procesi i financiarizimit të ekonomisë mund të përkufizohet si një...

Shumë prej botimeve të UET janë produkte shkencore dytësorë!

Nga Lulzim Basha Ditë më parë në një të përditshme kishte diçka që shfaqet rallë në përmbajtje, por mbetet vulgare në formë, për arsye të...

“Te Sheshi”: 5 emra nga politika dhe 5 jashtë saj që...

Afrimi i orës kur politika do zgjedhë presidentin e ri të vendit, detyron dhe  hamendësimin se kush mund të ishte një figurë e denjë...

“Hera e dytë pas 97-ës që shqiptarët investojnë masivisht në biznese...

Ekspertët më të njohur të ekonomisë bien dakord njëzëri se masivizimi i kultivimit të hashashit nuk do t’i sjellë të mira ekonomisë, përkundrazi, do...