Home Tags Arme

Tag: arme

Armë e drogë, arrestohen 6 persona

Drejtoria Vendore e Policisë Vlorë në bashkëpunim me Prokurorinë e Krimeve të Rënda Tiranë dhe Drejtorinë Kundër Narkotikëve dhe Trafiqeve të Policisë së Shtetit,...

Kosovarët të armatosur si në kohë lufte

Vlerësohet se numri i armëve pa leje në duart e kosovarëve është mbi 300 mijë. Ndërsa si pasojë e kësaj, edhe numri i incidenteve...