Home Tags Bujar lako

Tag: bujar lako

Bujar Lako, “Distanca që na bashkoi”…

Nga Kastriot Kotoni Dikur në kryeqytetin tonë, Tiranë, emrat e rrugicave ose pallateve simbolizonin emrat e njerëzve të shquar të sportit dhe artit e jo...

Këta, pasi të çojnë drejtë vdekjes të këndojnë psallmin e Lamtumirës.

Nga Ilir Demalia Largimi nga jeta i aktorit Bujar Lako, tregoi dhe njëherë maskat e karnavaleve të politikës, artit, kulturës sonë të djallëzuar deri në...

KUR TE VJEDHIN VDEKJEN ( në kujtim të një artisti)

Nga Bashkim Zahaj .....Po, kur te vjedhin vdekjen eshte me keq se vetë vdekja. Ta vjedhin...nuk te lene te jete e jotja. Jo , ta...