Home Tags Flota ushtarake detare

Tag: flota ushtarake detare

Britania është duke u përgatitur për luftë me Penianin!

Britania është duke u përgatitur për luftë me Korenë e Veriut, si potencial për konflikt të armatosur ndërmjet Phenianit dhe Uashingtonit. Derisa Donald Trump dhe...